Bun venit în FYB România – old

DESPRE NOI

PESTE 19 ANI DE EXPERIENȚĂ

Scopul FYB Romania este de a aduce valoare afacerilor clienților prin utilizarea de soluții și servicii web de calitate și rentabile. Înțelegem nevoile afacerii lor și cum poate fi folosită tehnologia pentru a le crește profitul.

Putem furniza soluțiile web potrivite, de la servicii de development eCommerce, la integrări web back-end sau aplicații web front-end, pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește costurile, utilitatea și scalabilitatea afacerii tale. Noi trecem de dincolo de tevaturile tehnologice și furnizăm soluțiile potrivite adaptate nevoilor tale, nu doar implementări la modă…


ÎN AFACERI DIN


2003

+19 ANI DE FIABILITATE ȘI CALITATE


FUS ORAR: GMT +


3

BUCUREȘTI, ROMÂNIA


MANAGERI DE PROIECT


100 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ


MEMBRII ECHIPEI


85 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ

Cine suntem


— Localizați în București, România

România, FYB Romania reprezintă o soluție potrivită ca echipă de development remote. La o diferență de fus orar de 10 ore între București și San Francisco poți ține legătura cu echipa remote cel puțin 4 ore în fiecare zi. Londra este la 2 ore diferență, iar Roma, doar la 1 oră…

Având în majoritate clienți din SUA și Canada te poți baza întotdeauna că vom fi mereu o soluție de încredere ca echipă de development remote.

Folosind aplicații online de management al proiectelor și tool-uri pentru conferințe VoIP suntem mereu în legătură cu clienții de peste ocean.

Soluții personalizate


— Competență în servicii bazate pe web

Echipa FYB România folosește pentru birourile sale o mansardă modernă în apropierea centrului orașului București. Biroul are toate facilitățile necesare pentru a oferi servicii de dezvoltare software de înaltă calitate: o conexiune la internet fiabilă și rapidă (cu soluție de rezervă redundantă), facilități de telecomunicații, rețea securizată și stații de lucru moderne. Ne concentrăm în mod egal pe facilitarea comunicării rapide cu clienții noștri, asigurarea asistenței necesare pentru activitățile noastre de dezvoltare software și păstrarea în siguranță a datelor clienților noștri. Credem că comunicarea frecventă și constantă și actualizările și rapoartele săptămânale ale stării proiectelor reprezintă cheia succesului pentru fiecare dintre acestea.

Servicii de securitate


— Apreciem preocupările de securitate ale clientului

Compania noastră asigură securitatea codului sursă și a informațiilor confidențiale în fiecare etapă a procesului de dezvoltare a proiectului. Susținem politica și standardele stricte de securitate. Mulți clienți aleg să păstreze confidențiale atât informațiile despre proiect, cât și faptul că au angajat echipa noastră pentru a-i ajuta. Respectăm nevoia de confidențialitate a clientului. Astfel, nu dezvăluim informații personale sau comerciale ale niciunui client, cu excepția cazului în care clientul ne acordă permisiunea sa scrisă pentru a face acest lucru. Majoritatea proiectelor pe care le realizăm sunt protejate prin acorduri de nedivulgare (NDA).

  • PHP - EXPERIENȚA DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CĂTRE OBIECT97%
  • SYMFONY PHP FRAMEWORK EXPERIENCE85%
  • FRONT-END: REACTJS, HTML 5, CSS 3 EXPERIENCE70%
  • MAGENTO ECOMMERCE DEVELOPMENT EXPERIENCE75%
  • DESIGN, ANIMAȚIE VIDEO, GRAFICĂ ÎN MIȘCARE20%
  • PROJECT MANAGEMENT25%

Proiecte existente? Desigur!


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem o parte din proiecte, partea care nu este protejată de NDA-uri…