Bun venit la FYB Romania

DESPRE NOI?

Peste 19 ANI DE EXPERIENȚĂ

Scopul nostru este să vă ajutăm să adăugați valoare afacerii dumneavoastră prin implementarea unor soluții și servicii web de calitate și rentabile. Vă vom învăța cum poate fi folosită tehnologia pentru a obține profit.

Vă vom oferi soluțiile web corecte, de la servicii de dezvoltare de comerț electronic până la integrări web back-end complexe sau aplicații web front-end, pentru a obține cele mai eficiente rezultate în ceea ce privește costurile de dezvoltare, gradul de utilizare și scalabilitatea pentru modelul dvs. de afaceri.

Noi trecem dincolo de tevaturile tehnologice și furnizăm soluțiile potrivite, adaptate nevoilor dvs., nu doar implementări la modă…


ÎN AFACERI DIN


2003

FUS ORAR: GMT +


3

Cine suntem


— Localizați în București, România

Suntem o soluție excelentă ca echipă de dezvoltare la distanță. Diferențele de fus orar pot fi un obstacol major în calea comunicării eficiente între echipele de la distanță. Cu toate acestea, cu o diferență de maximum 10 ore între San Francisco și București, de exemplu, puteți fi întotdeauna în contact cu echipa dvs. de la distanță timp de cel puțin 4 ore în fiecare zi lucrătoare. Ca să nu mai vorbim de faptul că Londra este la doar 2 ore distanță, în timp ce Roma este doar la una... așa că o soluție nearshore pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea este chiar aici...

Am ajutat companiile să se dezvolte din 2003, iar baza noastră de clienți se întinde din SUA și Canada până în Japonia, Europa fiind acum una dintre cele mai puternice zone ale noastre.

Folosind instrumente online de gestionare a proiectelor și platforme de conferințe VoIP, suntem mereu în contact cu clienții noștri de peste mări. Hai să vorbim mai mult!

Ce oferim


— Cunoștințe avansate în domeniul eCommerce și al serviciilor de dezvoltare web

Echipa noastră are un sediu confortabil, dar modern, lângă centrul orașului București. Biroul are toate facilitățile pentru a oferi servicii de dezvoltare software de înaltă calitate: o conexiune la Internet fiabilă și rapidă (cu soluție redundantă de backup), facilități de telecomunicații, o rețea securizată și stații de lucru moderne.
WFH a devenit o realitate în ultimii ani, așa că unii dintre colegii noștri lucrează de acasă în București sau în alte orașe europene. Încurajăm, de asemenea, perioade de lucru hibride.
Indiferent unde, ne concentrăm în egală măsură pe facilitarea comunicării rapide cu clienții noștri, ajutându-i să dezvolte noi instrumente și menținându-le pe cele existente, păstrând în același timp datele clienților noștri în siguranță.
Considerăm că o comunicare frecventă și constantă face parte din cheia succesului fiecărui proiect. Vrei să iei legătura cu noi?

Cum facem


— Ajutăm clienții în rezolvarea problemelor

Experiența noastră ne-a învățat că clienții noștri nu au nevoie de un magazin online. Au nevoie de o soluție care să îi ajute să vândă mai ușor către mai mulți clienți și să-și crească baza de clienți existentă. Clienții noștri nu doresc un site de prezentare; au nevoie de ajutor pentru a-și crea și a-și îmbunătăți prezența online.
Așadar, ajutăm clienții să rezolve astfel de probleme și multe altele, oferind soluții care să-i ajute să-și eficientizeze fluxurile de afaceri, permițându-le să se concentreze pe ceea ce contează: creșterea afacerii în mod previzibil și durabil.

Facem acest lucru prin aplicarea expertizei și experienței noastre existente și creând soluții bazate pe tehnologie care are sens, din punct de vedere bugetar și funcțional, de la specificațiile funcționale până la implementare.
Să discutăm și să vedem ce putem face pentru tine!

Experiența echipei?
Vedeți stiva de tehnologii:


    • PHP - EXPERIENȚA DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CĂTRE OBIECT97%
    • EXPERIENȚĂ SYMFONY PHP FRAMEWORK80%
    • EXPERIENȚĂ FRONT-END: REACTJS, HTML 5, CSS 370%
    • EXPERIENȚĂ DEZVOLTARE MAGENTO ECOMMERCE85%
    • DESIGN, ANIMAȚIE VIDEO, GRAFICĂ ÎN MIȘCARE20%

Proiecte existente? Desigur!


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem o parte din proiecte, partea care nu este protejată de NDA-uri…