Dezvoltare Front-end

SERVICIILE NOASTRE

Peste 19 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN DEZVOLTARE WEB

Dezvoltarea front-end este fără îndoială cea mai vizibilă parte a dezvoltării web. De când am început în 2003, aspectul site-ului s-a schimbat dramatic. De la pagini simple (conținând aproape exclusiv text), web-ul a evoluat către un mediu dinamic care se adaptează dispozitivului utilizatorului, rezoluției ecranului, platformei și chiar locației. Schimbarea conținutului asincron în timp real, optimizarea vitezei și aspectele legate de SEO fac din dezvoltarea front-end una dintre cele mai mari provocări pentru dezvoltatorii web de astăzi.

Beneficiind de o comunitate foarte puternică care susține platforma standard, ReactJS oferă o multitudine de module și integrări terțe care se reunesc pentru a oferi o soluție front-end completă, atât performantă, cât și ușoară și, în același timp, bine modularizată pentru a fi extinsă pentru fiecare nevoile fiecărei aplicații.


ÎN AFACERI DIN


2003

+19 ANI DE FIABILITATE ȘI CALITATE


FUS ORAR: GMT +


3

BUCUREȘTI, ROMÂNIA


MANAGERI DE PROIECT


100 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ


MEMBRII ECHIPEI


85 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ
FĂRĂ BARIERE LINGVISTICE

Servicii FYB Romania


— Localizați în București, România

FYB România oferă servicii de dezvoltare ReactJS cu o echipă front-end dedicată.

Începând cu șablonarea HTML până la serviciile CI și service-ul după implementare, inclusiv proceduri de control al calității și monitorizarea performanței, echipa noastră va fi partenerul IT de încredere pentru a dezvolta aplicația web de care aveți nevoie.

În mai mult de 14 ani am învățat importanța de a fi în contact strâns cu partenerii și clienții noștri și astfel, având în vedere diferența maximă de 10 ore față de San Francisco / California, 2 ore de Londra sau doar 1 de Roma și același fus orar cu al Tel Avivului, de exemplu, vă puteți baza pe noi ca fiind disponibili folosind aplicații online de management al proiectelor și tool-uri pentru conferințe VoIP în funcție de necesitățile dvs.

Servicii fiabile


— Suntem aici pentru a ne potrivi nevoilor dvs

Pentru a oferi cele mai fiabile servicii, FYB România folosește cele mai noi tehnologii de dezvoltare de la sisteme de versionare care permit implementarea ușoară (și redarea dacă este necesar), la stațiile de dezvoltare moderne (sisteme de operare variate), precum și sistemele de mirroring și backup în timp real care oferă un mediu sigur pentru a dezvolta soluții de e-commerce fără erori. În același timp, sediul FYB este bine echipat cu soluții de comunicații și conexiuni rapide la Internet.

Acorduri NDA


— Înțelegem necesitatea confidențialității

La FYB România oferim o gamă completă de contracte și acorduri NDA pentru a ne asigura că punctele de vânzare unice ale clientului rămân protejate față de concurență, asigurând în același timp soluția corectă de implementare. De asemenea, suntem disponibili să oferim servicii de consultanță pentru cele mai bune practici în eCommerce și dezvoltare web din experiențele noastre anterioare, fără a încălca acordurile de confidențialitate anterioare.

Experiența echipei? Vedeți mai jos care sunt tehnologiile pe care le folosesc dezvoltatorii noștri de comerț electronic:


    • EXPERIENȚA DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CĂTRE OBIECT90%
    • EXPERIENȚĂ HTML100%
    • EXPERIENȚĂ REACTJS70%
    • EXPERIENȚĂ CSS95%
    • DESIGN, ANIMAȚIE VIDEO, GRAFICĂ ÎN MIȘCARE20%

Experiența noastră front-end la FYB România?


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem câteva dintre lucrările noastre, inclusiv serviciile front-end pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA.....