Fondatori FYB

CINE SUNT EI?

Peste 19 ANI DE EXPERIENȚĂ


Povestea FYB România începe în 2003, când 4 geeks IT s-au întâlnit și au început o mică agenție web în București, România.
După mai bine de 19 ani... iată-i, devenind puternici împreună.
Ei sunt fondatorii FYB, ei manifestă visele, oferă motivația echipei și îți livrează fericirea pe care o meriți.

Fondatori FYB

Mircea Scărlatescu


Antreprenor online, pasionat de mediul online, blogger, fotograf amator, geek IT și un avocat fervent al sloganului „trăiește-ți propria viață”.
Crede în “cei 19 ani de muncă pentru obținerea succesului peste noapte”. Pasionat de tenis și admirator de F1. Contactați-l prin LinkedIn
Fondatori FYB

Iulia Scărlatescu


Specializată în informatică, a fost cucerită de ideea de a-ți deschide propriul drum și a răspuns prezent când a apărut prima dată ideea de FYB.
O puteți găsi online pe LinkedIn și alte rețele de socializare, precum și în majoritatea proiectelor noastre importante din ultimii 19 ani...
Fondatori FYB

Alex Baciu


Abilități excelente de programare și experiență de invidiat, asta poți spune cu ușurință despre el.
Abilitățile solide de gestionare a proiectelor și experiența de conducere a echipei îl fac o alegere excelentă atunci când vine vorba de punerea în funcțiune a proiectelor dvs. în cel mai scurt timp. Contactați-l prin LinkedIn
Fondatori FYB

Tudor Panțuru


Familiarizat cu industria IT și calculatoare încă din adolescență.
Fan rock și gurmand pasionat, Tudor este un manager de proiect de top cu care vrei cu adevărat să lucrezi pentru a-ți implementa soluțiile.
Ia legătura cu el pe LinkedIn.

Vrei să lucrăm împreună? S-a făcut!


Vedeți cum puteți deveni parte dintr-o echipă excelentă și lucra într-un mediu grozav prin trimiterea CV-ului și verificarea locurilor de muncă disponibile în prezent!