Joburi

DESPRE NOI

ECHIPA A ÎNCEPUT ÎN 2003

Căutăm mereu noi talente. Suntem cu toții oameni tineri, distractivi, pasionați de IT, așa că dacă vă încadrați în acest profil și aveți cunoștințele adecvate, suntem perfecți pentru dvs. Nu vă așteptați la un mediu corporativ (iată o dovadă în acest sens!), ci mai degrabă la un loc de muncă relaxat, dar provocator, cu proiecte distractive, colegi prietenoși și șefi cool.

Veți lucra la proiecte românești și internaționale cu branduri interesante din SUA, Canada și Europa și proiecte interne interesante (servicii de dezvoltare eCommerce, Symfony, PHP, front-end și multe altele). Veți avea acces la resurse de învățare și la cursuri de îmbunătățire personală. Mai presus de toate, vei face parte dintr-o echipă grozavă.

Consultați locurile de muncă disponibile pe care le avem în acest moment:

Programator Symfony PHP


Vă place să creați sisteme backend grozave? La fel și nouă, așa că suntem mari fani ai framework-ului Symfony și îl folosim pentru a dezvolta sisteme eficiente și complexe. Deci de ce să nu ni te alături?

Programator PHP Magento


Îți plac eCommerce și Magento? Și nouă. Veți lucra împreună la soluții interesante de comerț electronic pentru diverși clienți din întreaga lume și veți crea fericire pentru toți!

Să ne întâlnim la FYB România


— Situat lângă stația de metrou Muncii și strada Delea Veche

FYB România are un sediu ușor accesibil. Cu o navetă de maxim 45 de minute cu transportul public din București până la biroul nostru, este ușor să ajungi la serviciu și apoi acasă.

Biroul nostru are o bucătărie (iată câteva poze cu sediul nostru) și puteți găsi restaurante în apropiere.

În calitate de membru al echipei FYB, obțineți asigurare medicală privată, ieșiri lunare în echipă și team buildings.

Mai presus de toate, ai șansa de a lucra într-o agenție web care îți permite să crești, nu într-o corporație în care te pierzi în 1-2 ani.