Livrăm Fericire

DESPRE NOI

Nu doar software,
pur si simplu livrăm fericire


PHP. ASP. HTML5 vs HTML4. MySQL. Apache. Nu ar trebui să fie problema ta. Dacă o agenție web îți spune că problema ta este cu tipul de tehnologie pe care o folosești, ar trebui să renunți la ea. O agenție web ar trebui să livreze doar produse bune care, în cele din urmă, îți oferă fericire.

Nu e doar despre tehnologie. În principal este despre rezultate.
Nu este despre bugetul investit. Este despre profitul pe care îl întoarce acel buget.
Totul este despre modul în care Internetul și instrumentele pe care le aduce au sens pentru tine, nu cum poți înțelege instrumentele.
Este despre simplitate. Este vorba despre călătorie, nu doar despre destinație. Este despre fericire.

Fericire? Da, fericire!


— Ce este Fericirea?

Fericirea este atunci când produsele pe care le folosești pentru a-ți vinde serviciile îți oferă exact rezultatul dorit și nu numai, oferindu-ți beneficii directe, beneficii pe care nu le-ai obține altfel. De exemplu, dacă un magazin online vă ajută să vă dublați vânzările într-un an, aceasta este fericirea. Dacă un site de prezentare vă permite să obțineți cel mai important client, aceasta este fericirea. Dacă aplicația mobilă pe care tocmai ați lansat-o face afacerea dvs. virală, aceasta este fericirea pentru dvs.!

Fericirea nu înseamnă să vă îngrijorați dacă site-ul dvs. va face față unui trafic mare, ci să vă asigurați că aveți configurația corectă pentru a crește rapid și fără probleme; sunt soluțiile cloud care chiar au sens!

Fericirea înseamnă obținerea rezultatelor corecte dintr-o campanie pe rețelele sociale, nu doar niște rapoarte de cheltuieli, și traducerea acestora în afaceri viitoare și clienți mai fericiți și potențiali noi parteneri de afaceri sau furnizori!

FYB Romania

Clienți fericiți, echipă fericită


@FYB ne străduim să oferim fericire în loc de soluții IT prezentate la rece. Vă întrebăm de ce aveți nevoie de noi, nu de cât de mult aveți nevoie de noi. Vă întrebăm ce v-ar face mai fericiți în afacerea voastră, nu cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți pe un site web. Vă întrebăm cum vă pot îmbunătăți serviciile noastre afacerea.

O să "FitYourBusiness" pe piață creând instrumente de fericire, nu doar instrumente IT; și mai mult: fiind clienți fericiți, ne oferiți și nouă fericire! Avem echipe de management fericite, programatori fericiți și, în final, capacitatea de a face alți clienți mai fericiți.

Clienți fericiți existenți? Desigur!


Vedeți fericirea pe care am produs-o pentru unii dintre clienții noștri.
Să parcurgem o parte din munca noastră, partea care nu este protejată de NDA