AthleticKnit.com

CusutSiBrodat.ro
February 2, 2022
Quisque lorem tortor fringilla sed
February 22, 2018

AthleticKnit.com

AthleticKnit is Canada's industry-leading manufacturer of premium athletic team uniforms and apparel. Started in 1962, AthleticKnit is headquartered in a 150,000-square-foot state-of-the-art facility in Toronto, Canada.

AthleticKnit.com offers complete tools for the dealers' network to manage their relationship with AK on the one side and the end users on the other. Offering multiple order and customization options, this Magento 2 solution integrated with custom Symfony custom modules provides the entire flow of business logic from digital product creation to delivery solutions integrations.

Technologies

Visit Site

AthleticKnit.com

AthleticKnit este producătorul lider al industriei din Canada de uniforme și îmbrăcăminte premium pentru echipe de atletism. Înființată în 1962, AthleticKnit are sediul într-o unitate de ultimă generație de 15.000 de metri pătrați din Toronto, Canada.

AthleticKnit.com oferă instrumente complete pentru rețeaua de dealeri pentru a-și gestiona relația cu AK, pe de o parte, și utilizatorii finali, pe de altă parte. Oferind mai multe opțiuni de comandă și personalizare, această soluție Magento 2 integrată cu module personalizate Symfony oferă întregul flux al logicii de afaceri, de la crearea de produse digitale până la integrările de soluții de livrare.

Tehnologii

Vizitează site-ul