CusutSiBrodat - GPEC 2021 winner

Câștigător @ GPEC 2021

Mircea Scarlatescu blog

Totul a început doar de la o idee a clientuluinostru, acum 3 ani, să ne facem o imagine despre aspectele tehnice, ce putem îmbunătății și cum vom atinge obiectivul.

Nu este prima dată pentru noi, din moment ce am mai câștigat o dată acum muuu(uuuuu)lt timp, în 2009, cu un alt proiect eCommerce, atunci pe partea anteprenoriala; de data aceasta a fost și clientul implicat luând decizii și mobilizându-ne. O experiență diferită cu variabile diferite implicate.

Dar, întorcându-ne în prezent, acum mai bine de 2 ani am început să primim sfaturi și expertiză valoroase din partea juriului GPEC și am transformat felul în care website-ul este gestionat, dezvoltat și menținut, precum și pe partea operatorilor, modul cum sunt gestionate comenzile, procedeul de livrare (plănuire și implementare).

Da, a durat 2 ani, unii ar putea spune prea mult, dar schimbarea unei afaceri în continuă mișcare și cu pandemia pe cap nu a fost ușor;dar revenind în prezent, numărul schimbărilor generate de acele inițiale sfaturi ale juriului este impresionant. Procese care acum 2 ani erau manuale acum sunt disponibile la un click distanță, numărul de integrări SaaS diferite din jurul deploy-ului Magento s-a triplat și efectul vizual și senzorial al soluției eCommerce s-a schimbat de sus până jos.

Totul datorită unei idei și a unei analize bune a juriului de acum 2 ani. Deci mulțumim, GPEC, mulțumim tuturor fetelor și băieților de acolo pentru că ne-au făcut pe noi și echipa noastră CSB mai buni! Ne vom întoarce, în mod sigur 🙂