Cine suntem

Scopul FYB Romania este de a aduce valoare afacerilor clienților prin utilizarea de soluții și servicii web de calitate și rentabile. Înțelegem nevoile afacerii lor și cum poate fi folosită tehnologia pentru a le crește profitul.
Putem furniza soluțiile web potrivite, de la servicii de development eCommerce, la integrări web back-end sau aplicații web front-end, pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește costurile, utilitatea și scalabilitatea afacerii tale. Noi trecem de dincolo de tevaturile tehnologice și furnizăm soluțiile potrivite adaptate nevoilor tale, nu doar implementări la modă…


in business since
1980
+17 years of RELIABILITY & QUALITY
TIME ZONE: GMT +
0
BUCHAREST, ROMANIA

Localizați în București, România, FYB Romania reprezintă o soluție potrivită ca echipă de development remote. La o diferență de fus orar de 10 ore între București și San Francisco poți ține legătura cu echipa remote cel puțin 4 ore în fiecare zi. Londra este la 2 ore diferență, iar Roma, doar la 1 oră…
Având în majoritate clienți din SUA și Canada te poți baza întotdeauna că vom fi mereu o soluție de încredere ca echipă de development remote.
Folosind aplicații online de management al proiectelor și tool-uri pentru conferințe VoIP suntem mereu în legătură cu clienții de peste ocean.


Competentă în servicii bazate pe web, echipa FYB România folosește pentru birourile sale o mansardă modernă în apropierea centrului orașului București. Biroul are toate facilitățile necesare pentru a oferi servicii de dezvoltare software de înaltă calitate: o conexiune la internet fiabilă și rapidă (cu soluție de rezervă redundantă), facilități de telecomunicații, rețea securizată și stații de lucru moderne. Ne concentrăm în mod egal pe facilitarea comunicării rapide cu clienții noștri, asigurarea asistenței necesare pentru activitățile noastre de dezvoltare software și păstrarea în siguranță a datelor clienților noștri. Credem că comunicarea frecventă și constantă și actualizările și rapoartele săptămânale ale stării proiectelor reprezintă cheia succesului pentru fiecare dintre acestea.
Compania noastră apreciază preocupările de securitate ale clientului și asigură securitatea codului sursă și a informațiilor confidențiale în fiecare etapă a procesului de dezvoltare a proiectului. Susținem politica și standardele stricte de securitate. Mulți clienți aleg să păstreze confidențiale atât informațiile despre proiect, cât și faptul că au angajat echipa noastră pentru a-i ajuta. Respectăm nevoia de confidențialitate a clientului. Astfel, nu dezvăluim informații personale sau comerciale ale niciunui client, cu excepția cazului în care clientul ne acordă permisiunea sa scrisă pentru a face acest lucru. Majoritatea proiectelor pe care le realizăm sunt protejate prin acorduri de nedivulgare (NDA).
Team experience? See below what our team knows to do:

PHP - OBJECT ORIENTATED PROGRAMMING EXPERIENCE
97%
SYMFONY PHP FRAMEWORK EXPERIENCE
85%
FRONT-END: REACTJS, HTML 5, CSS 3 EXPERIENCE
70%
MAGENTO ECOMMERCE DEVELOPMENT EXPERIENCE
75%
Design, video animation, motion graphics
20%
project management
25%
project managers
75%
ENGLISH FLUENT

TEAM MEMBERS
75%
ENGLISH FLUENT

Proiecte existente? Desigur!

Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem o parte din proiecte, partea care nu este protejată de NDA-uri…