De ce nu facem site-uri de 500EUR?

Mircea Scarlatescu blog

Nu vă ocupați de afaceri online dacă nu ați primit niciodată o cerere de ofertă (RFQ) cu un „site simplu pentru care am 500 EUR”. Se întâmplă pe site-uri de freelancing, se întâmplă prin e-mailuri, apeluri telefonice, se întâmplă în întâlniri.

Ei bine, la FYB România răspunsul este destul de simplu: îmi pare rău, nu, nu facem site-uri 500 EUR.
Din mai multe motive, sunt fericit să discut aici despre unele ele:

  • Niciun site nu valorează doar 500 EUR. De la site-uri de proiectare simple, cu call-to-action clar, orice site trebuie să aibă o dezvoltare, implementare și testare adecvate, care pur și simplu nu pot consuma un buget de 500 EUR.
  • Niciun buget pentru prezența online nu poate însuma doar 500 EUR. Dacă afacerea dvs. nu poate „produce” mai mult de 500 EUR pentru a pătrunde pe o piață mondială pentru a vinde produsul sau serviciul dvs., atunci faceți ceva greșit, cu siguranță; dacă brandul dvs. personal nu merită o investiție mai mare de 500EUR … atunci nu ar trebui să fiți online, rămâneți la branding-ul off-line
  • Niciun manager de proiect eficient în comunicarea cu clientul nu se va putea încadra într-un buget de 500 EUR, indiferent cât de stricte sunt limitările bugetului.

Desigur, există multe agenții digitale online care vă promit că 500 EUR este tot ceea ce aveți nevoie pentru a fi o prezență online de succes. Ei bine … întrebați-i mai întâi cât au investit în site-ul lor. Ați putea fi surprins și / sau dezamăgit.

În cele din urmă, acceptarea unui buget de 500 EUR pentru un site web s-ar traduce în risipa banilor și a resurselor noastre, fără alt rezultat decât frustrarea din partea noastră și dezamăgirea din partea dvs.

Așadar, data viitoare când doriți ca un site să fie realizat, nu luați calea ieftină, urmați calea eficientă și bazată pe rezultate, chiar dacă asta înseamnă că veți avea nevoie de un buget mai mare.
Va face toată diferența pentru dvs. și afacerea dvs. într-o eră în care modul online este departe de a fi „obligatoriu”, este singura modalitate.

Contactați-ne pentru o ofertă corectă și adecvată pentru proiectul dumneavoastră.