Fondatorii FYB

Povestea FYB România începe în 2003, când 4 geeks IT s-au întâlnit și au început o mică agenție web în București, România.
Peste mai mult de 17 ani... iată-i, devenind puternici împreună.
Ei sunt fondatorii FYB, ei manifestă visele, oferă motivația echipei și îți livrează fericirea pe care o meriți


Mircea Scarlatescu, antreprenor online, pasionat de online, blogger, fotograf amator, geek IT și un avocat fervent al sloganului „trăiește-ți propria viață”.
Crede în “cei 15 ani de muncă pentru obținerea succesului peste noapte” 🙂 și crede cu putere că rețelele sociale ne-au schimbat viața pentru totdeauna. Pasionat de tenis și admirator de F1. Contactați-l prin LinkedIn

Image
Iulia Scarlatescu, specializată în informatică, a fost cucerită de ideea de a-ți deschide propriul drum și a răspuns prezent când a apărut prima dată ideea FYB.
O puteți găsi online pe LinkedIn și alte rețele de socializare, precum și în majoritatea proiectelor noastre importante din ultimii 12 ani...

Image
Alex Baciu, abilități excelente de programare și experiență de invidiat, asta e cel puțin ce poți spune despre el.
Abilitățile puternice de gestionare a proiectelor și experiența de conducere a echipei îl fac o alegere excelentă atunci când vine vorba de punerea în funcțiune a proiectelor dvs. în cel mai scurt timp. Contactați prin LinkedIn.

Image
Tudor Panturu, familiarizat cu industria IT și calculatoare încă din adolescență.
Fan rock și gurmand pasionat, Tudor este un manager de proiect de top cu care vrei cu adevărat să lucrezi pentru a-ți implementa soluțiile… ia legătura cu el pe LinkedIn.

Image

Vrei să lucrezi cu ei? S-a făcut!

Vedeți cum puteți deveni parte dintr-o echipă excelentă și puteți lucra într-un mediu
grozav prin trimiterea CV-ului și verificarea locurilor de muncă disponibile în prezent!