Posturi

Echipa FYB România caută mereu noi talente. Suntem cu toții oameni tineri, amuzanți, genul IT-geeks, așa că, dacă vă încadrați în acest profil și aveți cunoștințele potrivite... suntem perfecți pentru dvs. Dar, nu ajungeți aici și așteptați un mediu corporativ (iată dovada acestui lucru), ci mai degrabă un loc de muncă relaxat și totuși provocator, cu proiecte distractive, colegi drăguți și șefi cool 🙂.
Veți lucra la proiecte românești și internaționale cu mărci interesante din SUA, Canada și Europa, dar și proiecte interne interesante (servicii de dezvoltare eCommerce, Symfony, PHP, front-end și multe altele). Veți avea acces la resurse de învățare și cursuri de perfecționare personală. Mai presus de toate, veți face parte dintr-o echipă grozavă.


in business since
1980
+17 years of RELIABILITY & QUALITY
Image

Sediul FYB România fiind situat în apropierea stației de metrou Piața Muncii și strada Delea Veche este ușor de ajuns la locul de muncă. Cu o deplasare de maxim 45 de minute cu transportul public în București, este ușor să ajungeți la serviciu și apoi acasă.
Biroul nostru este echipat cu o bucătărie (aici sunt câteva imagini ale sediului nostru), puteți găsi restaurante în apropiere, o cafenea în zonă și locuri de parcare pe stradă.
Ca membru al echipei FYB beneficiați de asigurare medicală privată, ieșiri lunare în echipă și excursii de team-building.
Mai presus de toate, ai șansa de a lucra într-o agenție web care îți permite să crești, nu într-o corporație unde te pierzi în 1-2 ani…


Consultați joburile disponibile pe care le avem în acest moment:

Dezvoltator Symfony PHP

Vrei să creezi sisteme de back-end grozave? La fel și noi, așa că suntem mari fani ai framework-ului Symfony și îl folosim pentru a crea sisteme mișto și complexe.

Dezvoltator interfețe/front-end

Îți place să creezi interfețe web și aplicații web excelente? Iată șansa de a dezvolta instrumente interesante cu care utilizatorii web pot interacționa și aprecia, precum și interfețe web eficiente pentru site-uri noi 😉

Programator Magento PHP

Îți place comerțul electronic și Magento? Și nouă. Vom lucra împreună la o soluție de e-commerce frumoasă pentru diverși clienți din întreaga lume și le vom asigura satisfacția! 😉