Servicii de animație

Trăim într-o lume a imaginilor și a mișcării; 90% din informațiile transmise creierului sunt vizuale și o persoană poate procesa scene vizuale de până la 60.000 de ori mai rapid decât textul. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care branding-ul companiei dvs. trebuie să includă animații video care vă prezintă marca, videoclipuri explicative în care oferiți informații despre serviciile dvs., marca dvs. și modul în care faceți afaceri.

Serviciile de animație video sunt o parte esențială a strategiei dvs. de branding dacă doriți să atrageți pe piața online-ului. Iată doar câteva exemple despre ce servicii vă putem oferi:

  • Servicii de grafică animată folosind cărți de branding și elemente furnizate de dvs. sau create de echipa noastră, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor dvs. atunci când utilizează serviciile dvs.
  • Servicii de animație video pentru a vă prezenta locația, marca dvs. sau modul în care faceți afaceri
  • Videoclipuri explicative pentru materiale de ajutor, secțiuni cu întrebări frecvente și prezentări online

Pentru a vedea ce putem face, aruncați o privire în portofoliul nostru de animații video, unde puteți găsi doar câteva exemple din munca noastră și completați formularul pentru a lua legătura cu echipa noastră. Vă vom contacta foarte curând și vom începe o conversație despre modul în care vă putem ajuta să vă actualizați marca și să vă potriviți afacerea pentru era animațiilor video…