Servicii dezvoltare eCommerce

Comerțul electronic este una dintre cele mai puternice zone de creștere pentru Internet din ultimii ani. De la soluții de comerț electronic mici sau regionale pentru comercianții care deservesc o zonă relativ mică, până la jucători din întreaga lume care oferă servicii comerciale complexe online, segmentul de comerț electronic este poate cel mai interesant segment în ceea ce privește dezvoltarea web.

Fie ca soluție SaaS, fie ca soluție individuală personalizată pentru fiecare client, abordarea FYB România față de comerțul electronic ia în considerare nevoile clientului în ceea ce privește numărul de produse care urmează să fie vândute online, zona care urmează să fie acoperită de servicii, furnizorii terți existenți (și nivelul de integrare pe care îl oferă fiecare) care pot ajuta fluxul de implementare și procesul operațional după implementarea soluției.

Image
in business since
1980
+17 years of RELIABILITY & QUALITY
Din 2003, ca startup, FYB România oferă o gamă completă de servicii pentru comercianții online.
De la servicii de consultanță atunci când începeți o nouă aventură de comerț electronic până la modernizarea platformelor de comerț electronic existente sau migrarea soluțiilor existente la noi platforme web. Am lucrat cu multe tehnologii, de la soluții mai vechi de osCommerce sau xCart la noul val de platforme de eCommerce precum Magento și WooCommerce.
Ultimii ani au adus pe piață platforme eCommerce SaaS puternice precum Shopify, care au completat gama de opțiuni pe care le are un nou vânzător online; la FYB România am dezvoltat o serie de servicii care ajută la configurarea magazinelor în astfel de sisteme, ajutând la integrarea cu fluxurile de comenzi curente sau dezvoltând altele noi.
Team experience? See below what are the technologies our eCommerce devs use:

PHP OBJECT ORIENTATED PROGRAMMING EXPERIENCE
100%
Woocommerce EXPERIENCE
55%
Magento 1 EXPERIENCE
70%
Magento 2 EXPERIENCE
95%
Shopify
20%
project managers
75%
ENGLISH FLUENT

TEAM MEMBERS
75%
ENGLISH FLUENT
Fiind un hub Magento cu servicii complete,FYB România oferă o echipă completă dedicată de programatori Magento, de la ingineriii front-end familiarizați cu detaliile structurii și dezvoltării temelor Magento, până la inginerii back-end și dev-ops care pot ajusta o implementare Magento pe soluții VPS sau servere dedicate, toate în Sediul FYB Vedeți detaliile aici...
WooCommerce este o soluție bună pentru implementări mai mici pe găzduire limitată. Deoarece inginerii noștri WordPress au experiență în furnizarea de soluții de comerț electronic bazate pe WP și wooCommerce, putem oferi o soluție adecvată. Indiferent dacă porniți de la zero sau migrați de pe alte platforme, wooCommerce poate fi soluția pentru dvs., doartrimiteți-ne un rând pentru a vedea cum o putem face să funcționeze pentru dvs.

Experiența noastră de eCommerce la FYB România?

Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem o parte din munca noastră, inclusiv serviciile de eCommerce și Magento
pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA-uri…