Servicii dezvoltare ReactJS

ReactJS este una dintre cele mai bune librării JS folosite la implementarea interfețelor pentru utilizatori. Promovat de Facebook, are o comunicate amplă de programatori care o folosesc pentru a dezvolta aplicații din ce în ce mai bune. În momentul de față este cea mai utilizată soluție de a construi atât aplicații cu o pagină unică, cât și interfețe complexe; ReactJS este printre favoritele noastre cțnd vine vorba de implementări front-end.

Asemenea tuturor tehnologiilor front-end care se dezvoltă și îmbunătățesc zi după zi, și ReactJS ține pasul. Echipa noastră de programatori front-end se mențin la curent cu ultimele soluții stabile și oferă update-uri aplicațiilor administrate, precum și folosesc aceste ultime soluții pentru noile aplicații în lucru.

Image
TIME ZONE: GMT +
0
BUCHAREST, ROMANIA

Situată în București, România, FYB România oferă servicii de dezvoltare ReactJS-based cu o echipă front-end dedicată.
În mai mult de 14 ani am învățat importanța de a fi în contact strâns cu partenerii și clienții noștri și astfel, având în vedere diferența maximă de 10 ore față de San Francisco / California, 2 ore de Londra sau doar 1 de Roma și același fus orar cu al Tel Avivului, de exemplu, vă puteți baza pe noi ca fiind disponibili folosind aplicații online de management al proiectelor și tool-uri pentru conferințe VoIP în funcție de necesitățile dvs.


Pentru a oferi cele mai fiabile servicii, FYB România folosește cele mai noi tehnologii de dezvoltare de la sisteme de versionare care permit implementarea ușoară (și redarea dacă este necesar), la stațiile de dezvoltare moderne (sisteme de operare variate), precum și sistemele de mirroring și backup în timp real care oferă un mediu sigur pentru a dezvolta soluții de e-commerce fără erori. În același timp, sediul FYB este bine echipat cu soluții de comunicații și conexiuni rapide la Internet.
Înțelegem necesitatea confidențialității, astfel încât la FYB România oferim o gamă completă de contracte și acorduri NDA pentru a ne asigura că punctele de vânzare unice ale clientului rămân protejate față de concurență, asigurând în același timp soluția corectă de implementare. De asemenea, suntem disponibili să oferim servicii de consultanță pentru cele mai bune practici în eCommerce și dezvoltare web din experiențele noastre anterioare, fără a încălca acordurile de confidențialitate anterioare.
Team experience? See below what are the technologies our front-end devs use:

OBJECT ORIENTATED PROGRAMMING EXPERIENCE
90%
HTML EXPERIENCE
100%
REACTJS EXPERIENCE
70%
css EXPERIENCE
95%
Design, video animation, motion graphics
20%
project managers
75%
ENGLISH FLUENT

TEAM MEMBERS
75%
ENGLISH FLUENT<br />NO LANGUAGE BARRIER

Our ReactJS experience at FYB Romania?

Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem o parte din munca noastră, inclusiv servicii front-end
pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA-uri…