Sediul FYB Bucuresti

LOC COOL

Suntem aici pentru a satisface nevoile dvs


Întotdeauna am crezut că un sediu al companiei trebuie să fie nu doar un loc cu niște birouri, ci un spațiu în care membrii echipei noastre își pot exprima ideile și productivitatea, fiind concentrați și confortabili în același timp.

Am învățat că spațiul de lucru pentru o agenție web nu trebuie să aibă aspectul și sentimentul corporativ strict, ci mai degrabă să exprime personalitatea și creativitatea echipei. Deci, de la sediu la sediu, am încercat să ne îmbunătățim spațiul de lucru, iar din 2020 ne-am mutat în cea mai bună locație!

Deci, bun venit la sediul FYB!

Bun venit la FYB Romania


— Cu sediul în București, România

Situat aproape de centrul orașului (la 15 minute de mers pe jos, la mai puțin de 10 minute cu mașina de Piața Alba Iulia și la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Muncii), sediul nostru se află la ultimul etaj al unei clădiri rezidențiale. În interior, puteți găsi un spațiu deschis prietenos, unde birourile mari și stațiile de lucru performante sunt potrivite pentru dezvoltarea web.

Sălile de întâlnire confortabile oferă un mediu excelent pentru discuții despre stadiul proiectului sau întâlniri live cu clienții VoIP; conexiuni la internet de mare viteză sunt disponibile pentru utilizare în producție.

FYB Romania

Menținem echipa noastră fericită


O bucătărie mare oferă cafea și ceai, fructe, lapte și apă din partea casei. În plus, o zonă de relaxare permite membrilor echipei să planifice viitoarele team building-uri și ieșiri. În general, a fi parte a echipei FYB înseamnă proiecte grozave de programare și a avea colegi grozavi, șefi grozavi și un loc de muncă grozav.
Vezi aici cum te poți alătura nouă.

Mai multe poze? Iată! Pentru mai multe, vino să ne vizitezi!

Vrei să ni te alături? Oricând!


Verificați locurile de muncă disponibile și haideți să ne cunoaștem; trimite-ne CV-ul tau, iar noi te vom contacta pentru o a stabili un interviu.