Servicii de dezvoltare eCommerce

SERVICIILE NOASTRE

AJUTĂM RETAILERII ONLINE să crească DIN 2003

Comerțul electronic a fost unul dintre cele mai substanțiale zone de creștere pentru Internet în ultimii câțiva ani.
De la soluții de comerț electronic mici sau regionale pentru comercianții care deservesc o zonă relativ mică până la jucători din întreaga lume care oferă servicii comerciale online complexe, segmentul de comerț electronic poate fi cel mai interesant segment pentru dezvoltarea web.

Abordarea noastră față de comerțul electronic ia în considerare, în primul rând și cel mai important, obiectivele și nevoile clientului, precum și resursele disponibile pentru dezvoltare.
Analizăm numărul de produse care urmează să fie vândute online, zona acoperită de servicii și furnizorii terți existenți (și nivelul de integrare oferit de fiecare) care pot ajuta fluxul de implementare și procesul operațional după implementarea soluției.

Împreună cu clientul, găsim soluția corectă care are sens atât din punct de vedere bugetar, dar care permite și creșterea viitoare a afacerii, scalabilitate tehnică și întreținere fără probleme.


ÎN AFACERI DIN


2003

+19 ANI DE FIABILITATE ȘI CALITATE


AVEM


97 %

CLIENȚI MULȚUMIȚI


MANAGERI DE PROIECT


100 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ


MEMBRII ECHIPEI


85 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ

Suntem o agenție Magento


— Ciclu complet de dezvoltare folosind stiva de tehnologii Magento

Magento este o platformă puternică de comerț electronic, cu multe caracteristici și opțiuni.
Magento are în prezent peste 200.000 de comercianți online.
Se estimează că 1 din 4 afaceri online este proiectată prin Magento

Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, complex și dificil de configurat. Aici intervin dezvoltatorii noștri Magento. Dezvoltatorii noștri sunt experți în Magento și vă pot ajuta să profitați la maximum de platformă.

Oferim o întreagă echipă de dezvoltatori Magento, de la dezvoltatori front-end familiarizați cu temele Magento până la dezvoltatori back-end și ingineri dev-ops care pot ajusta o implementare Magento.

Deci, dacă cauți ajutor cu Magento, hai să vorbim!

Experiență eCommerce?
Vedeți stiva de tehnologii pe care o folosesc dezvoltatorii noștri:


    • PHP - EXPERIENȚA DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CĂTRE OBIECT100%
    • EXPERIENȚĂ MAGENTO 175%
    • EXPERIENȚĂ MAGENTO 295%
    • SHOPIFY55%
    • EXPERIENȚĂ WOOCOMMERCE35%

Servicii de dezvoltare Shopify


— configurare, personalizare, întreținere

Shopify este cu ușurință cea mai populară platformă de comerț electronic SaaS de pe piață astăzi. Are o structură de funcții all-in-one pentru a construi un magazin online flexibil și scalabil pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Ca o soluție de dorit pentru o rotație rapidă din primele faze de dezvoltare, Shopify pune, de asemenea, unele provocări pentru proprietarii de afaceri.
De la integrarea aplicațiilor care pot extinde funcția și domeniul de aplicare al magazinului dvs. de comerț electronic până la migrarea oricărui conținut existent de pe alte platforme sau importarea de conținut și produse noi, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă înființați magazinul în timp util și cu sprijin deplin.

Servicii de dezvoltare WooCommerce


— Soluții de eCommerce bazate pe CMS WordPress

WooCommerce este o soluție potrivită pentru implementări mai mici pe hosting limitat și clienți care deja folosesc CMS-ul WordPress.

Lucrând împreună, vom ajuta la gestionarea actualizărilor implementării dvs. WordPress existente pentru a sprijini funcționalitățile WooCommerce. De asemenea, echipa noastră vă va ghida și va integra serviciile terțe de care veți avea nevoie pentru a profita din plin de opțiunile magazinului dvs., cum ar fi plata, expedierea și piețele externe; de asemenea, vă vom ajuta să păstrați soluția actualizată la standardele de securitate atât de importante. Spuneți-ne cum vă putem ajuta!

Experiența noastră de comerț electronic?


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem câteva dintre lucrările noastre, inclusiv serviciile de eCommerce și Magento pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA.....