Servicii de dezvoltare Magento

SERVICIUL DE DEZVOLTARE eCOMMERCE

AJUTĂM RETAILERII SĂ STĂPÂNEASCĂ STACKUL TEHNIC MAGENTO

Magento este, fără îndoială, cea mai importantă soluție de platformă de comerț electronic din lume. Cu toate studiile actuale plasând Magento la peste 25% cotă de piață sau mai bună, această soluție modernă de comerț electronic se dovedește a fi o soluție foarte versatilă pentru a avea un back-end solid pentru gestionarea produselor și a stocurilor, instrumente de publicitate, module de gestionare a fluxului de comenzi și mult mai mult.

Beneficiind de o comunitate puternică care susține platforma standard, Magento oferă o multitudine de module și integrări terțe. Acest ecosistem vine pentru a oferi o soluție completă de comerț electronic, de la instrumente de localizare care permit o bună integrare cu piețele locale până la servicii terțe utilizate la nivel mondial care facilitează accesul la piața globală de comerț electronic.


ÎN AFACERI DIN


2003

EXPERIENȚĂ, FIABILITATE


FUS ORAR: GMT +


3

BUCUREȘTI, ROMÂNIA


PROIECTE MAGENTO


54

DIN 2008


PREMII


3

MAGAZINE MAGENTO

Stack complet pentru tehnologia Magento


— Echipa dvs. de dezvoltare rentabilă, punctuală și de încredere

Dezvoltăm soluții Magento eficiente din punct de vedere al costurilor, utilizând o echipă dedicată și complet pregătită.

Ne ajutăm clienții cu implementarea standard a distribuțiilor Magento 2.x și a diferitelor configurații. De asemenea, dezvoltăm module dedicate personalizate care îmbunătățesc funcționalitatea platformei și oferă clienților noștri avantajul atât de necesar pentru ca afacerea să aibă acel „sos special” care o va ajuta să convertească și să ajungă la mai mulți clienți pe piața sa.

Oferim servicii de design pentru a îmbunătăți temele Magento și pentru a crea altele noi pe baza cerințelor clienților noștri.

Să discutăm cum vă putem ajuta să vă creați și să vă dezvoltați soluția Magento!

Dezvoltare Magento personalizată


— Ducem magazinul dvs. la nivelul următor

Folosim tehnologii de ultimă oră pentru a conecta magazinele Magento la sisteme externe de care veți avea nevoie pentru a vă dezvolta afacerea.

Conectăm servicii externe pentru nenumărate integrări bazate pe framework-ul Symfony PHP și încorporăm diverse platforme API.
Servicii profesionale de trimitere de e-mailuri, SMS-uri, sisteme de mesagerie instantanee, servicii de expediere și onorare, gateway-uri de plată, soluții externe POS și multe alte platforme SaaS vor îmbunătăți experiența clienților dvs. și vă vom ajuta să le integrați perfect.
Spuneți-ne ce putem dezvolta pentru dvs.

Sincronizare ERP, CRM, Marketplace


— Integrați eCommerce-ul în afacerea dvs

Implementarea conexiunilor automate între site-ul dvs. de comerț electronic și ERP, CRM și alte sisteme externe este un pas vital pentru eficientizarea proceselor de afaceri, astfel încât să câștigați timp pentru a vă concentra pe ceea ce contează: creșterea afacerii.
Prin eliminarea erorilor, reducerea timpului de sincronizare între module și permițând o experiență de cumpărături fără griji și asistență pentru clienți, veți câștiga timp și veți crește satisfacția clienților.
Vă vom ajuta să identificați soluția pentru a vă conecta diversele module și, dacă este necesar, să alegeți altele noi, astfel încât să maximizați compatibilitatea cu platforma dvs. de eCommerce.

Experiența echipei? Vedeți mai jos care sunt tehnologiile de comerț electronic pe care le folosesc dezvoltatorii noștri:


    • EXPERIENȚĂ DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CĂTRE OBIECTE PHP100%
    • EXPERIENȚĂ WOOCOMMERCE55%
    • EXPERIENȚĂ MAGENTO 170%
    • EXPERIENȚĂ MAGENTO 295%
    • SHOPIFY20%

Experiența noastră Magento?


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem câteva dintre lucrările noastre, inclusiv serviciile front-end pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA.....