Servicii de dezvoltare ReactJS

SERVICIILE NOASTRE

Peste 19 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN DEZVOLTARE WEB

ReactJS este una dintre cele mai bune biblioteci JS folosite pentru implementarea interfețelor pentru utilizatori. Promovat de Facebook, are o comunitate puternică de dezvoltatori care îl folosesc pentru a crea aplicații din ce în ce mai bune. În prezent, una dintre cele mai utilizate soluții pentru a construi atât aplicații de o pagină, cât și interfețe de utilizator complexe, ReactJS este una dintre alegerile noastre preferate când vine vorba de implementări front-end.

Pe măsură ce tehnologiile front-end evoluează și se îmbunătățesc zi de zi, același lucru se întâmplă și cu ReactJS. Dezvoltatorii noștri front-end rămân la curent cu cele mai recente versiuni stabile și oferă actualizări pentru aplicațiile gestionate. De asemenea, folosim aceste ultime versiuni pentru noile aplicații pe care le construim


ÎN AFACERI DIN


2003

+19 ANI DE FIABILITATE ȘI CALITATE


FUS ORAR: GMT +


3

BUCUREȘTI, ROMÂNIA


MANAGERI DE PROIECT


100 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ


MEMBRII ECHIPEI


85 %

FLUENȚI ÎN ENGLEZĂ
FĂRĂ BARIERE LINGVISTICE

Servicii FYB Romania


— Localizați în București, România

FYB România oferă servicii de dezvoltare front-end bazate pe ReactJS cu o echipă dedicată.

În mai bine de 14 ani am învățat importanța de a fi în contact strâns cu partenerii și clienții noștri și așadar, având în vedere diferența de maxim 10 ore față de SF/California și București, 2 ore de Londra sau doar 1 de Roma și același fus orar de Tel Aviv, de exemplu, vă puteți baza pe noi ca fiind disponibili prin instrumente online de gestionare a proiectelor și instrumente de conferință VoIP, în funcție de nevoile dvs.

Servicii fiabile


— Suntem aici pentru a ne adapta nevoilor dvs

Pentru a oferi cele mai fiabile servicii, FYB România folosește cele mai noi tehnologii de dezvoltare, de la sisteme de versiuni care permit implementarea ușoară (și rollback-ul dacă este necesar) până la stații de dezvoltare moderne (diverse opțiuni de sistem de operare), precum și sisteme de oglindire și backup în timp real care oferă un mediu sigur pentru a dezvolta soluții de comerț electronic fără erori. În același timp, sediul FYB este bine echipat cu soluții de comunicare și conexiuni rapide la Internet.

Contracte NDA


— Înțelegem nevoia de confidențialitate

La FYB România oferim o gamă completă de contracte și acorduri NDA pentru a ne asigura că punctele unice de vânzare ale clientului rămân protejate de concurență, asigurând în același timp soluția de implementare corectă. De asemenea, suntem disponibili să oferim servicii de consultanță pentru cele mai bune practici în comerțul electronic și dezvoltarea web din experiențele noastre anterioare, fără a încălca acordurile anterioare de confidențialitate.

Experiența echipei? Vedeți mai jos care sunt tehnologiile pe care le folosesc dezvoltatorii noștri front-end:


    • EXPERIENTA DE PROGRAMARE ORIENTATA CĂTRE OBIECT90%
    • EXPERIENȚĂ HTML100%
    • EXPERIENȚĂ REACTJS70%
    • EXPERIENȚĂ CSS95%
    • DESIGN, ANIMAȚIE VIDEO, GRAFICĂ ÎN MIȘCARE20%

Experiența ReactJS la FYB România?


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să parcurgem câteva dintre lucrările noastre, inclusiv serviciile front-end pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA.....