Servicii de dezvoltare Symfony

SERVICII DE DEZVOLTARE SYMFONY

TRANSFORMAREA IDEILOR ÎN APLICAȚII WEB

Framework-ul Symfony este o platformă de înaltă performanță dedicată dezvoltării de aplicații web. Cu o bază solidă de utilizatori și un suport bun din partea Sensio Labs, Symfony s-a dovedit a fi o bază solidă pentru aplicații complexe și de încredere bazate pe web.

Folosind capabilități PHP native orientate pe obiecte, Symfony a evoluat într-unul dintre standardele de programare web, permițând integrări cu mai multe platforme API, servicii SaaS și alte soluții personalizate.

Symfony oferă componente și instrumente accesibile dezvoltatorilor pentru a construi aplicații web complexe. Symfony are multe caracteristici care îl fac potrivit pentru dezvoltarea tuturor aplicațiilor web, de la site-uri web simple până la aplicații web sofisticate personalizate.

Să discutăm cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea folosind Symfony!


ÎN AFACERI DIN


2003

EXPERIENȚĂ, FIABILITATE


FUS ORAR: GMT +


3

BUCUREȘTI, ROMÂNIA


PROIECTE SYMFONY


35

DIN 2010


ECHIPE SYMFONY


2

LOCAȚII

Echipă Symfony cu stack tehnologic complet


— Echipa dvs. de dezvoltare rentabilă, punctuală și de încredere

Renumit pentru flexibilitatea și ușurința de personalizare, Symfony poate fi ajustat rapid pentru a se potrivi nevoilor specifice ale oricărui dezvoltator.

Ajutăm clienții noștri să navigheze prin complexitatea cadrului alegând componentele corecte de utilizat, asigurându-ne că soluția finală are toate funcționalitățile necesare, dar păstrând o perspectivă ușoară.

Folosind experiența noastră, oferim clienților noștri cunoștințele pentru a-și implementa soluțiile Symfony pe soluțiile cloud configurate corect, permițând ca ambelor medii să funcționeze eficient în momentul implementării și oferind spațiu pentru upscaling și dezvoltări viitoare.

Să discutăm cum vă putem ajuta să dezvoltați aplicația dvs. web Symfony!

Dezvoltare Symfony personalizată


— Ducem aplicația dvs. web la următorul nivel

Modulele și arhitectura Symfony oferă instrumentele corecte pentru a conecta aplicațiile cu sisteme externe existente prin diverse platforme API și alte canale dedicate.
Prin crearea de module personalizate și folosind toate opțiunile standard ale framework-ului, extindem funcționalitatea aplicațiilor web pe care le dezvoltăm, astfel încât acestea să răspundă nevoilor de afaceri ale clienților noștri.
În plus, conectând aplicații și module noi la soluțiile existente, le permitem clienților noștri să își actualizeze procesele de afaceri fără probleme și, simultan, să nu degradeze funcționalitatea altor soluții.
Spune-ne ce putem dezvolta pentru tine

Nevoia de confidențialitate


— Ne ocupăm de datele tale

Înțelegem nevoia de confidențialitate, așa că oferim o gamă completă de contracte și acorduri NDA pentru a ne asigura că punctele unice de vânzare ale clientului rămân protejate de concurență, asigurând în același timp soluția de implementare adecvată.

De asemenea, suntem disponibili să oferim servicii de consultanță pentru cele mai bune practici în comerțul electronic și dezvoltarea web din experiențele noastre anterioare, fără a încălca acordurile anterioare de confidențialitate.

Spune-ne cu ce te putem ajuta

Stack de tehnologie? Vedeți soluțiile asociate pe care le oferim:


    • EXPERIENȚĂ DE PROGRAMARE ORIENTATĂ CÂTRE OBIECTE PHP100%
    • CONFIGURARE WEB CLOUD PENTRU APLICAȚII WEB55%
    • SERVICII DE TESTARE AUTOMATIZATĂ20%
    • ARHITECURA PRODUSULUI45%
    • SPECIFICAȚII TEHNICE, CAZURI SPECIFICE35%

Experiența noastră?


Cuvintele sunt frumoase, dar portofoliul existent este mai bun.
Să trecem prin unele dintre lucrările noastre, inclusiv aplicațiile web personalizate pentru clienții noștri, partea care nu este protejată de NDA-uri...